Coronatoegangsbewijs (QR-code) op papier

Dinsdag 12 oktober 2021

Heeft u geen smartphone? Of heeft u liever de QR-code die geldt als coronatoegangsbewijs op papier? U kunt een papieren QR-code zelf op een makkelijke manier aanvragen. Bel gratis naar 0800-1421. Volg het keuzemenu. U heeft uw BSN-nummer en postcode hierbij nodig. Binnen 5 dagen krijgt u de QR-code thuisgestuurd. Als u een computer en printer heeft, kunt u ook de code zelf printen

Hulp bij het printen

Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u terecht bij het IDO (Informatiepuntpunt Digitale Overheid) in de Bibliotheek (Cultuurspoor). Daar kunt u iedere werkdag tussen 14.00 tot 17.00 uur langsgaan voor hulp met uw coronatoegangsbewijs.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS