450 collectebussen staan klaar

Dinsdag 31 augustus 2021

450 collectebussen en 450 collectanten bereiden zich voor op de 1e Goede Doelen Week Best. Tijdens diverse informatiebijeenkomsten ontvingen alle betrokkenen informatie zodat ze u, als bewoner van de gemeente Best, goed uit kunnen leggen hoe de Goede Doelen Week Best georganiseerd wordt. In de week van maandag 20 t/m zaterdag 25 september 2021 is de 1e collecteronde. De collectant komt bij u aan de deur, geeft uitleg en overhandigt het invulformulier.
In de week daarna, van maandag 27 september t/m zaterdag 2 oktober 2021, komt de collectant nog een keer om de retourenvelop op te halen. Eind oktober is de totaalopbrengst bekend; houd hiervoor Groeiend Best in de gaten!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS