Met subsidies kunt u meer dan u denkt!

Dinsdag 3 augustus 2021

De gemeente Best stelt verschillende subsidies ter beschikking. Zo zijn er subsidies waarmee u de leefbaarheid in de wijk kan verbeteren of om de wijk te verduurzamen. Hieronder leest u meer informatie.

Voorbeelden subsidies

Buurtbudget

Heeft u het afgelopen anderhalf jaar ook het - spontane - contact met uw buren gemist? En wilt u samen met uw buren iets betekenen voor jullie wijk? De gemeente Best heeft een subsidieregeling om de leefbaarheid van uw wijk te verbeteren namelijk: het Buurtbudget. U kunt deze regeling aanvragen om bijvoorbeeld een (coronaproof) buurtbarbecue te organiseren. Denk daarbij ook aan vermaak voor de kinderen zoals een springkussen of schuimparty.

Duurzaamheid

Maar de leefbaarheid in de buurten is niet het enige wat de gemeente Best door middel van deze subsidie wil stimuleren, ook duurzame activiteiten stimuleert de gemeente Best. Als u als inwoner een goed idee heeft om inwoners op een creatieve manier te informeren over duurzaamheid heeft de gemeente Best hier een subsidie voor.

Meer weten?

Hierboven ziet u twee voorbeelden waarvoor subsidie kan worden aangevraagd, maar er is meer. Heeft u een idee wat bijdraagt aan het verbeteren van onze gemeente? Neem dan een kijkje op www.gemeentebest.nl/subsidies.

Vragen?

Heeft u een idee waarvan u niet precies weet onder welke regeling het valt, neem dan contact op met Teun van de Ven via email info@gemeentebest.nl of telefoonnummer 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS