Wilt u ook NL-Alert ontvangen? Laad uw mobiel op en laat ‘m aan

Dinsdag 15 juni 2021

Heeft u een mobiele telefoon, bijvoorbeeld om contact met vrienden en (klein)kinderen te onderhouden? Zorg ervoor dat het apparaat opgeladen is en aanstaat, zodat u NL-Alert kan ontvangen. NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat u waarschuwt en informeert over noodsituaties. Denk aan een grote brand, terroristische aanslag of onverwacht noodweer. In een NL-Alert staat uitgelegd wat er aan de hand is, wat u moet doen en waar u meer informatie en updates kunt vinden. Ontvangt u een NL-Alert op uw mobiele telefoon dan weet u meteen wat er bij u in de buurt aan de hand is en wat u moet doen.

Meer informatie over NL-Alert vindt u op www.nl-alert.nl.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS