Stand van zaken sloop muziekschool

Dinsdag 15 juni 2021

Aan de J.P. Coenstraat stond tot voor kort een muziekschool. Deze is inmiddels gesloopt. Ook is het archeologisch onderzoek afgerond. Dit onderzoek heeft geen nieuwe vondsten opgeleverd. Het terrein wordt nog ge√ęgaliseerd en daarna ingezaaid met bloemzaden. Zo ontstaat er een tijdelijke pluktuin. Inwoners kunnen hier dan zelf een boeketje veldbloemen plukken.

Wijziging bestemmingsplan

Het plan is om op het perceel woningen te bouwen. Daarvoor is een wijziging van het bestemmingsplan nodig. Op dit moment is de gemeente bezig met het opstellen van een ontwerpbestemmingplan. De planning is dat deze in het derde kwartaal van 2021 ter inzage wordt gelegd. Daarna behandelt de raad het bestemmingsplan en neemt een besluit. Dit besluit verwachten we begin 2022.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS