Online ouderavond Daar gaan ze!

Dinsdag 8 juni 2021

Het schooljaar is bijna voorbij en uw kind gaat na de vakantie naar het Voortgezet Onderwijs. Super leuk, maar ook spannend! Er breekt een nieuwe fase aan voor uw kind en voor u als ouder. Wat gaat er de komende jaren allemaal veranderen? Wordt uw kind een echte puber? Hoe kunt u daar als ouder mee omgaan? Wat werkt er wel, wat niet en waarom?

Programma

Op dinsdag 22 juni van 20.00 tot 21.15 uur organiseert GGD Brabant-Zuidoost een digitale ouderavond. Acteurs van Helder Theater nemen u mee in de wereld van pubers en ouders. Rosa van den Nieuwenhof van GGD en Bernard van ’t Klooster van Novadic-Kentron geven informatie over het puberbrein, sociale media, groepsdruk en experimenteren. U kunt meedoen via chat en Mentimeter.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.ggdbzo.nl. U ontvangt enkele dagen van tevoren een link waarmee u de online ouderavond kunt volgen.

Deze online ouderavond wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Best, Oirschot en Veldhoven.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS