Bevolkingsonderzoek borstkanker in Eindhoven voor vrouwen uit Best

Dinsdag 30 maart 2021

Vanaf 7 mei start het bevolkingsonderzoek borstkanker voor vrouwen uit Best. Het bevolkingsonderzoek heeft een tijdje stilgelegen vanwege het coronavirus. Hierdoor is er een vertraging in het uitnodigen ontstaan. Daarom worden vrouwen uit Best deze ronde uitgenodigd in het vaste onderzoekscentrum in Eindhoven. Zo zorgt Bevolkingsonderzoek Nederland ervoor dat zij eerder in de gelegenheid zijn om een afspraak te maken.

Uitnodiging en het maken van een afspraak

Vrouwen uit Best met de postcodes 5681 tot en met 5685 ontvangen binnenkort een uitnodiging voor deze ronde van het bevolkingsonderzoek. U kunt dan zelf een afspraak maken. Voorheen vond het onderzoek plaats in een mobiel onderzoekscentrum in Best. Dit keer worden vrouwen uitgenodigd in het vaste onderzoekscentrum op het Larixplein 5, 5616 VB in Eindhoven.

Meer informatie

Meer informatie over het bevolkingsonderzoek borstkanker vindt u op www.bevolkingsonderzoeknederland.nl. Hier vindt u ook informatie over de genomen maatregelen rondom het coronavirus. De informatielijn is op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 00 01 330.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS