Kies nu voor zonnepanelen en pak de lentezon mee

Dinsdag 23 maart 2021

De lente is begonnen! Dat betekent dat het zonnetje zich weer vaker laat zien. Het ideale moment om te kiezen voor zonnepanelen op uw dak, als u wil starten met een hoog rendement.

Zonnepanelen via de gemeente

Gemeente Best is 1 van de 12 gemeenten die meedoet aan De Groene Zone. Woningeigenaren kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. In maximaal 15 jaar, tegen 1,35% rente, lost u de lening maandelijks af bij de gemeente. U kunt de lening ook in 1 keer of versneld aflossen.

Besparen vanaf de eerste maand

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen van De Groene Zone. Al vanaf de eerste maand bespaart u geld: de opbrengst is namelijk hoger dan de maandelijkse aflossing. Goed voor het milieu, en voor uw portemonnee.

Meld u aan

In iedere gemeente is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u nu aan via www.degroenezone.nl en start deze lente nog met het opwekken van uw eigen zonne-energie.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS