Uitnodiging omgevingsvisie

Vrijdag 26 februari 2021

In 2020 heeft u mee kunnen praten en denken over de omgevingsvisie. We zijn in gesprek gegaan in ateliers. Ook hebben we een enquête uitgezet. Nu is de ontwerp Omgevingsvisie bijna in concept klaar. Tijd om weer met u in gesprek te gaan over de uitwerking en uitvoering ervan. Wij nodigen u uit voor een online atelier op 9 maart.

De gemeente maakt een omgevingsvisie voor de hele fysieke leefomgeving van Best tot 2040. De visie beschrijft de kernopgaven voor de gemeente en hoe we hier als overheid en inwoners mee om willen gaan. Deze kernopgaven zijn eind 2020 door de gemeenteraad vastgesteld.

Online atelier

We gaan tijdens dit online atelier eerst in gesprek over de kernopgaven. Wat zijn die opgaven? Wat betekenen ze? En hoe en wanneer worden ze concreet uitgewerkt? Daarnaast gaan we het in groepjes hebben over de rollen en verantwoordelijkheden van de gemeente, van u als inwoner en/of ondernemer en van anderen. We doen dit aan de hand van praktische en realistische voorbeelden en de enquête die in februari is uitgezet.

We hopen u op 9 maart online te ontmoeten!

Datum: Dinsdag 9 maart 2021
Tijdstip: 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Online via Google Meet. U ontvangt de link na aanmelding

U kunt zich aanmelden door een formulier in te vullen via de pagina Omgevingsvisie.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS