Wijziging gebruik Taxbus door OV-reiziger

Donderdag 18 februari 2021

Met het uitvallen van de buurtbus is Taxbus tijdelijk opgesteld voor OV-reizigers. De buurtbus rijdt normaal tot 19.00. Vanaf vrijdag 19 februari houdt de Provincie deze tijd ook aan voor het gebruik van Taxbus door OV-reizigers. Let op: deze wijziging geldt niet voor de reizigers met een Taxbus-pas.

Tijdelijk Taxbus

Als inwoner van Best kunt u tijdelijk gebruik maken van Taxbus, ook als u geen Taxbus pasje heeft. Deze maatregel wordt ingezet vanwege het wegvallen van de (buurt)buslijnen door het Coronavirus. De maatregel geldt tot verder bericht. Op de website van Taxbus leest u meer over de nieuwe richtlijnen Taxbus.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS