Verklaring omtrent het gedrag (VOG) voortaan online aanvragen

Dinsdag 19 januari 2021

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen daar om vragen. Voortaan kunt u bij de gemeente Best online een aanvraag voor een VOG doen. Via het e-formulier regelt u ook meteen de betaling door middel van iDEAL. Het ingevulde en ondertekende aanvraagformulier dat u van uw werkgever heeft ontvangen, moet u uploaden. De aanvraag verloopt op deze manier sneller en gemakkelijker. Wij zijn blij met deze toevoeging aan de online dienstverlening. Op de pagina Verklaring omtrent het gedrag leest u meer over het aanvragen van een VOG.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS