Werkzaamheden en hinder

Dinsdag 12 januari 2021

Momenteel werken we aan een nieuwe brug over het Wilhelminakanaal. Dit heeft de volgende verkeersmaatregelen tot gevolg.

Tot en met 15 januari

De fietspaden langs de Terraweg en de NCB weg zijn in beide richtingen afgesloten ter hoogte van de nieuwe aansluiting met de brug. De fietsers worden hier over de rijbaan geleid. Voor het autoverkeer geldt een snelheidsbeperking (30) en een halve rijbaanafzetting. Verkeersregelaars begeleiden hier het verkeer.

Weekend 27-28 februari

In dit weekend wordt de nieuwe brug op zijn plaats gelegd. Hiervoor wordt de Terraweg afgesloten vanaf het woonwagenkamp tot aan de Ekkersweijer. Er is door de aanwezigheid van een grote kraan geen doorgang voor al het verkeer inclusief de hulpdiensten. De omleidingsroute loopt via de Eindhovenseweg-zuid, de Marathonloop, Huizingalaan en dan de Ekkersweijer.

Brug Wilhelminakanaal

Onderhoud onderdoorgang Paljaarttunnel

Van 18 tot en met 20 januari wordt er onderhoud gepleegd aan de onderdoorgang Paljaart. Dit is de onderdoorgang onder het spoor tussen de Liempdsedijk en de Monnikenweg. Tijdens het onderhoud is er door de beperkte ruimte geen doorgang voor het verkeer en de hulpdiensten. Verkeer wordt omgeleid via de Lieringsedijk, Mosselaarweg, Broekstraat, Ringweg, Wilg, Hokkelstraat en Liempdseweg.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS