Cliënttevredenheidsonderzoeken Jeugdhulp en Wmo

Dinsdag 12 januari 2021

De gemeente Best wil graag weten hoe tevreden u bent over de Jeugdhulp en Wmo. Daarom versturen we aan het eind van week 2 cliënttevredenheidsonderzoeken voor Jeugdhulp en Wmo over 2020. Ongeveer 1200 ouders en jongeren ontvangen een vragenlijst over hun ervaringen met Jeugdhulp. Voor de ervaring met Wmo-voorzieningen krijgen ongeveer 850 inwoners een vragenlijst. Deelname is anoniem en vrijwillig. Heeft u hulp nodig bij het invullen? LEVgroep kan u hierbij helpen. Met de resultaten uit de onderzoeken kunnen we zien of in Best sommige zaken (extra) aandacht nodig hebben. De resultaten maken wij eind juni bekend via www.gemeentebest.nl en Groeiend Best.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS