Winterwandeling

Vrijdag 18 december 2020

Op zondag 13 december vond een nieuwe editie van de winterwandeling plaats. Hoewel het gezellig was, is geconstateerd dat geldende coronamaatregelen helaas niet nageleefd werden. Met name bij de horecapunten ging het niet goed. De wandelaars hielden te weinig afstand en de horecapunten bleken niet alleen geopend voor afhaal. Er werden tegen de regels in op het terras hapjes geserveerd en alcohol geschonken. Dit vinden we erg jammer, want we gunnen iedereen – ondernemers en inwoners – ook activiteiten en inkomsten. Het is immers voor iedereen een zware periode.
Toch zijn we dan ook teleurgesteld in de deelnemende ondernemers en de wandelaars. Een eventuele volgende editie kunnen we in deze vorm niet meer toestaan.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS