Landelijke naturalisatiedag

Vrijdag 18 december 2020

Dinsdag 15 december 2020 was het Koninkrijksdag en Landelijke naturalisatiedag. Op deze dag zetten veel gemeenten de mensen in het zonnetje die het afgelopen jaar tot 1 december 2020 het Koninklijk Besluit toegestuurd of uitgereikt hebben gekregen. De afgelopen jaren organiseerden we dan een feestje. Natuurlijk met een Nederlands tintje. Zoals een buffet met stampotten of frietjes met mayonaise. Helaas is dat met de huidige coronamaatregelen niet mogelijk.

Verrassing per post

Toch wilde burgemeester Hans Ubachs deze dag niet stilletjes voorbij laten gaan. Daarom ontvingen 49 nieuwe Nederlanders een feestelijk pakketje via de post, met een persoonlijk kaartje van zijn hand. Daarbij iets lekkers voor bij de koffie of thee. En een Best Bijzonder-cadeaubon waarmee ze alsnog dat lekkere stamppotje, frietjes of een ander lekker gerecht kunnen bestellen. Maar natuurlijk mogen ze zichzelf ook trakteren op iets leuks uit een winkel in Best. Zo steunen we meteen de lokale ondernemers in deze tijd.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS