Laten we elkaar niet vergeten

Vrijdag 11 december 2020

Wie verdient volgens jou een klein cadeautje? Heb je een buurman die eenzaam is? Zorgt je (schoon)moeder vaak voor je kinderen? Of wil je gewoon iemand laten weten dat diegene veel voor je betekent?

Wij vinden het belangrijk dat we in deze toch wat bijzondere tijd wat extra aandacht voor elkaar hebben. Daarom liggen er leuke attenties klaar in het gemeentehuis (burgerzaal). Van maandag 14 december tot en met vrijdag 18 december tussen 13.00 en 16.00 uur kun je een cadeautje ophalen. Dit cadeautje geef je dan aan iemand waarvan jij vindt dat hij of zij het verdient.
Alle cadeautjes zijn mogelijk gemaakt door lokale ondernemers. Per dag zijn 50 cadeautjes beschikbaar. We starten maandag 14 december met bonbons van Choco & Zoet. Iedere dag zijn er andere leuke of lekkere attenties beschikbaar. En... op = echt op!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS