Doet u mee aan het onderzoek onder senioren?

Dinsdag 17 november 2020

De gemeente Best en de seniorenbonden, verenigd in de Seniorenraad, gaan samen aan de slag om de ondersteuning van thuiswonende senioren te versterken. Om goed te weten wat er onder de senioren in Best leeft, wordt een onderzoek gedaan onder 540 oudere inwoners van Best. De vragenlijsten vallen vanaf 18 november in de brievenbus. Het is een uitgebreid onderzoek. Het kost even tijd om de vragenlijst in te vullen. Maar uw medewerking is belangrijk. Dus we hopen dat u mee wilt doen: uw mening telt echt mee!

Heeft u vragen over het onderzoek of hulp nodig bij het invullen? In de begeleidende brief staan telefoonnummers van mensen die u graag willen helpen.

In januari zijn de uitkomsten van het onderzoek bekend. Dit delen we uiteraard ook met u.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS