Even voorstellen: Abdallah Helal

Dinsdag 27 oktober 2020

Beste inwoner van Best,

Mijn naam is Abdallah Helal. Vanaf 1 oktober 2020 ben ik de nieuwe inwonerscontactfunctionaris van de gemeente Best. Ik volg hiermee Ingrid de Graaff op. Zij gaat binnen de gemeente Best een andere rol vervullen.

Als contactpersoon voor wijk en inwoners is het mijn rol om bij te dragen aan het vergroten van de leefbaarheid in de wijk. Dat doe ik uiteraard samen met u als inwoner. U woont immers in de wijk en weet wat er speelt en wat er beter kan. Om mijn werk goed te kunnen doen ben ik dan ook graag veel in contact met de inwoners van Best.

Leefbaarheid en uw idee of initiatief

Leefbaarheid is een breed begrip. Wat u in uw wijk als leefbaar beschouwt kan iemand in een andere wijk weer anders zien. Als gemeente vinden we het belangrijk dat onze inwoners in een fijne omgeving wonen. Daar doen we ons best voor. Maar u heeft misschien ideeën om de leefbaarheid nog verder te verbeteren en verwacht daarbij de gemeente nodig te hebben. Dan kunt u met mij contact opnemen. Ik kan met u sparren, uitleggen wat de rol van de gemeente kan zijn en u in contact brengen met collega’s die u kunnen helpen.
Ook met initiatieven kunt u bij mij terecht. Misschien wordt uw initiatief nog niet breed in de wijk gedragen. Neem ook dan gerust contact met me op. Ik denk graag met u mee over wat nodig is om uw initiatief te realiseren. Kijk alvast op de pagina Tips voor uw initiatief. Tot slot ben ik het eerste aanspreekpunt voor de bewonersoverleggen en het GOEB.

Vragen

Heeft u vragen over wat er speelt in uw wijk of de leefbaarheid? Of wilt u uw zorgen over de wijk delen? Dan hoor ik graag van u. U kunt mij bereiken via indewijk@gembest.nl of via 0499 360 482.

Met vriendelijke groet,

Abdallah Helal
Inwonerscontactfunctionaris

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS