De gemeente vraagt om uw mening!

Donderdag 22 oktober 2020

Begin oktober vroegen wij u deel te nemen aan de burgerpeiling ‘Waar staat je gemeente’. We hebben al heel wat reacties binnen, maar nog niet genoeg! Hoe meer mensen reageren, hoe beter ons beeld wordt van wat er leeft in Best. Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? Dan willen wij u vragen dit alsnog te doen. U helpt ons hier enorm mee. Volgende week ontvangt u een herinneringsbericht in de brievenbus. Hierin staat hoe u kunt deelnemen aan het onderzoek. Dit kan tot 9 november. Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Anoniem en vertrouwelijk

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau Het PON. Per huishouden ontvangt één bewoner tussen de 18 en 85 jaar (willekeurig) de uitnodiging voor deelname. Degene die de uitnodiging ontvangt, kan via een online vragenlijst zijn of haar mening geven.

Resultaten

Begin 2021 worden de resultaten van het onderzoek bekendgemaakt via www.waarstaatjegemeente.nl. Wij houden u op de hoogte van de resultaten en de actiepunten die de gemeente hieruit haalt.

Meer informatie

Heeft u een uitnodiging ontvangen, maar vult u de vragen liever schriftelijk in? Neem dan contact op via e-mail: info@gemeentebest.nl of via ons algemene telefoonnummer 14 0499.
Heeft u vragen over het onderzoek? Vraag dan naar Veronica Premchand of vermeld deze naam in uw mail.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS