Heel Best recyclet beter

Woensdag 7 oktober 2020

Als u tijdens de nationale recycleweek kapotte (spaar)lampen of afgedankte apparaten inlevert op de milieustraat, krijgt u een gratis Wecycle Recycle puzzel. De nationale recycleweek loopt van 12 tot en met 18 oktober. Maar op = op. 

Recyclen

We hebben met z’n allen steeds meer afgedankte apparaten thuis liggen die niet worden gerecycled. Televisies, telefoons en andere apparatuur worden sneller vervangen en de oude apparaten liggen vaak ergens in huis. Dat is zonde. Tegenwoordig kunnen we 80 tot 90 procent van de apparaten opnieuw gebruiken. Ook bevatten ze goede grondstoffen voor het maken van andere spullen. En dat is goed voor ons milieu!

Toch nog een tweede leven voor uw apparaat?

Is uw apparaat nog bruikbaar? Denk dan aan de kringloopwinkel. Op www.watismijnapparaatwaard.nl staan nog meer mogelijkheden om uw apparaat een tweede leven te geven of toch in te leveren voor recycling.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS