Hinder door grootschalig onderhoud Bedrijventerrein Breeven

Dinsdag 29 september 2020

Vanaf 5 oktober tot en met 13 november wordt het wegdek vernieuwd op de Maas en de Dieze.

Werkzaamheden

De Maas en de Dieze krijgen een heel nieuw wegdek. De oude asfaltlaag wordt verwijderd en opnieuw aangelegd. De in- en uitritten worden ook vernieuwd.

Wegafsluiting

De Maas en de Dieze worden afgesloten voor het doorgaand verkeer van 5 oktober tot en met 13 november. Dit geldt voor al het verkeer, met uitzondering van de fietsers. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd. Tijdens het weekend van 31 oktober en 1 november zijn beide wegen compleet afgesloten, ook voor het bestemmingsverkeer.

Omleiding

Het verkeer wordt in beide richtingen omgeleid via de Bataweg – Europaplein – Parkweg naar de Dommel. Wij begrijpen dat u overlast kunt ervaren van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle aanliggende bedrijven ontvingen een brief van de aannemer met informatie over de werkzaamheden.
Een overzicht van deze en andere (grotere) wegwerkzaamheden vindt u op de pagina Wegwerkzaamheden

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS