21 september tot half oktober: Mosselaarweg afgesloten

Vrijdag 11 september 2020

Vanaf maandag 21 september is de Mosselaarweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dit geldt ook voor (brom)fietsers. We starten die dag met werkzaamheden aan deze straat. De Mosselaarweg krijgt een nieuwe laag asfalt. Het oude asfalt wordt volledig verwijderd. De Mosselaarweg wordt duurzaam en veilig ingericht zodat alle weggebruikers veilig deze route kunnen nemen.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens de werkzaamheden is de Mosselaarweg geheel afgesloten voor het doorgaande verkeer. Er is een omleiding via de Oirschotseweg. Het verkeer vanuit en richting Oirschot dat gewend is via de Mosselaarweg te rijden, moet een andere route kiezen.
Half oktober zijn de werkzaamheden afgerond, als het weer het toelaat.

Overlast

Wij begrijpen dat u overlast kunt ervaren van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle aanwonenden ontvangen een brief van de aannemer met informatie over de werkzaamheden.
Een overzicht van deze en andere (grotere) wegwerkzaamheden vindt u op de pagina wegwerkzaamheden op deze website.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS