Toch een opschoonactie in september in Best!

Dinsdag 25 augustus 2020

Om een hele goede reden kon dit jaar de Landelijke Opschoondag in maart helaas niet doorgaan. Daarom is deze actie verplaatst naar september. Op vrijdag 18 september tijdens de Keep it Clean Day kunnen scholen en kinderdagverblijven zich inzetten voor een schone omgeving. Een dag erna, op zaterdag 19 september, krijgen alle verenigingen, sportclubs en inwoners ook de kans om in actie te komen tijdens de internationale World Cleanup Day!

Keep it Clean Day & World Cleanup Day

Iedereen zet zich samen in tegen zwerfafval in de buurt van hun huis, onderneming, clubhuis of school. Opschoonmaterialen worden verzorgd door de gemeente. Doet u ook mee?

Wilt u samen het verschil maken?

Wij roepen iedereen op om in actie te komen voor een zwerfafvalvrije omgeving! Uiteraard houden we de aangepaste RIVM-richtlijnen in acht. We kunnen prima met 1,5 meter afstand van elkaar de stoep, de buurt, het buitengebied, het park, het winkelcentrum of de schoolomgeving opruimen. Wilt u samen of alleen ook in actie komen? Meld u dan snel aan.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS