Losliggende tegels door droogte

Dinsdag 25 augustus 2020

Door droogte en tropische temperaturen komen er veel tegels los te liggen in de voet- en fietspaden in de gemeente.

Wanneer u losliggende tegels of grotere ruimten tussen tegels constateert, kunt u daar een melding van maken bij de gemeente. Als u de Fixi-app gebruikt, kunt u ook direct een foto meesturen met de melding.

Door het droge weer gaan boomwortels langs de paden op zoek naar vocht. En dat doen ze veelal onder de bestrating. Tegels komen dan losser te liggen, waardoor ze gevoeliger zijn voor verkeersbewegingen. Op veel voet- en fietspaden in de gemeente is er sprake van losliggende tegels. Het aantal meldingen bij de gemeente stijgt dan ook momenteel.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS