Maakt u gebruik van de horeca? Houd u dan aan de afspraken

Vrijdag 14 augustus 2020

Met het mooie weer is het genieten op een Bests terras, in de lunchroom of in het café. Dit jaar is helaas anders dan we gewend zijn. Door het coronavirus zijn er afspraken waar iedereen zich aan te houden heeft. Dat betekent afstand houden, plaats nemen aan een tafeltje, uw gegevens achterlaten en vooral de aanwijzingen van het personeel opvolgen.

Strengere controles

We controleren zeer regelmatig in de Bestse horeca. Heel vaak gaat het goed, maar te vaak zien we dat bezoekers er zich te gemakkelijk vanaf maken. En hoe verleidelijk het ook is om even naar een ander tafeltje te lopen of naast een kennis aan de bar te staan; doe het niet! De komende tijd blijft het niet meer bij alleen waarschuwen. Houdt u zich aan de afspraken? Dan hoeft dat voor niemand een probleem te zijn. Houdt u zich als horeca-uitbater niet aan de maatregelen, dan treden we strenger op. Bent u bezoeker? Realiseer u dat ook u het risico loopt op een boete! Deze kan oplopen tot € 390,-. 
Laat ingrijpen niet nodig zijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het leuk blijft en dat de horeca open kan blijven.

En natuurlijk vertrouwen we er op dat u helemaal niet naar de horeca of naar buiten gaat als u klachten heeft of in thuisquarantaine moet zijn!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS