Babbelen over fietsroute langs het Wilhelminakanaal

Vrijdag 24 juli 2020

U kunt op dinsdag 28 juli van 15.00 – 16.00 uur op het Wilhelminaplein in Best uw mening delen over een nieuwe, snelle fietsroute langs het Wilhelminakanaal: de F58. Deze vernieuwde route moet er de komende jaren voor zorgen dat de fietsverbinding tussen Tilburg en Beek en Donk veiliger, comfortabeler, sneller en aantrekkelijker is.

Verkenning

Om deze verbinding te maken, zijn de 9 betrokken gemeenten samen met het adviesbureau Antea Group bezig met een verkenning naar de mogelijkheden.

Uw mening maakt het verschil

De mening van de gebruiker is erg belangrijk, daarom staat Antea Group op 28 juli in onze gemeente met de ‘Babbelbox’. Medewerkers van het adviesbureau bevragen voorbijgangers langs de nieuwe route wat zij belangrijke elementen vinden voor een goede fietsverbinding. De uitkomsten hiervan worden meegenomen in het onderzoek en het ontwerp, zodat de uiteindelijke fietsroute zo veel mogelijk aansluit bij de behoeftes van de gebruikers.

Kom langs!

Wilt u uw mening delen? Kom dan gerust langs in de ‘Babbelbox’ op dinsdag 28 juli van 15.00 – 16.00 uur op het Wilhelminaplein.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS