Verwijderen container Terraweg

Dinsdag 26 mei 2020

Op een perceel aan de Terraweg staat al enige tijd een container. Deze plaatsing is in strijd met de Algemene Plaatselijke Verordening en het bestemmingsplan. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een last onder bestuursdwang op te leggen. Bent u de eigenaar/gebruiker? Dan moet u de container vóór woensdag 3 juni 8.00 uur verwijderen en verwijderd houden van de openbare weg. Blijft de container staan? Dan wordt deze door de gemeente verwijderd en voor 13 weken opgeslagen. Het definitieve besluit is op 26 mei gepubliceerd op www.overheid.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vakgroep Handhaving via telefoonnummer 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS