Wandel of fiets de kunstroute in Best

Dinsdag 12 mei 2020

In de gemeente Best vindt u op diverse plaatsen kunstwerken in de openbare ruimte. Heeft u zich ook wel eens afgevraagd wat de achtergrond is van een bepaald kunstwerk in onze gemeente? We ontwikkelden een kunstroute, die u brengt langs 16 kunstwerken in het dorp. Bij ieder kunstwerk leest u informatie zoals wie de kunstenaar is, hoe lang het kunstwerk er al staat, met welk materiaal het gemaakt is of vanuit welke gedachten het werk is ontstaan. De route kunt u al wandelend (10,4 km) of fietsend (10,9 km) volgen.

Routeapp

De wandel- en fietsroute is opgenomen in de app ‘Routes in Het Groene Woud’. Met deze handzame app op uw telefoon navigeert u over de juiste paden en wegen. Download de app in de App Store of Google Play Store of scan de QR-code onderaan dit artikel.
Een folder met de route is ook geprint verkrijgbaar bij de balie van het gemeentehuis. Deze kunt u ophalen binnen onze openingstijden.

De route niet volgen, maar toch benieuwd? Ook digitaal leest u meer informatie over de kunstwerken in Best.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS