Nieuwe stimuleringslening in Best voor aanpassingen aan uw huis

Woensdag 6 mei 2020

Zo lang mogelijk wonen in een fijn huis, in de fijne wijk waar u iedereen kent. Soms is het nodig om uw woning daarvoor aan te passen. Aanpassingen die ervoor zorgen dat u comfortabel en veilig woont. Nu én in de toekomst. Bewoners van een eigen, bestaande woning in Best kunnen hiervoor een stimuleringslening aanvragen.

Verschillende verbetermaatregelen

De stimuleringslening is voor het verhogen van uw wooncomfort. Er zijn drie soorten verbetermaatregelen:

  • Langer zelfstandig thuis wonen voor inwoners met een eigen woning, bijvoorbeeld door slaapkamer en badkamer op de begane grond te realiseren, aanbrengen van een verstelbaar keukenblok, deuren verbreden, drempels verwijderen of verlagen, huiselijke elektronica etc.
  • Beter beveiligen van de eigen woning door maatregelen volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen, zoals gecertificeerd hang- en sluitwerk, verlichting buitendeuren, rook- en co2 melders, brandwerende deuren etc.
  • Asbestsanering van een dak van de eigen woning of het dak van een bijgebouw en het vernieuwen of aanpassen van het verwijderde dak. In het te vernieuwen dak aanbrengen van dakisolatie en eventueel zonnepanelen als basis toe te passen.

U kunt een stimuleringslening van minimaal € 10.000,- en maximaal € 35.000,- inclusief btw aanvragen.

Meer weten?

Lees verder voor meer informatie en de voorwaarden van de stimuleringslening. Op deze pagina kunt u ook een aanvraag doen. Of neem contact op met Toon Brouwers via ons algemene telefoonnummer 14 0499 of door een e-mail te sturen naar info@gemeentebest.nl.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS