Zwembad De Dolfijn nog niet geopend

Woensdag 29 april 2020

Zwembad De Dolfijn blijft de komende tijd nog dicht. Op dit moment is het namelijk niet duidelijk welk effect het gebruik van het zwembad heeft op de verspreiding van het coronavirus. Dit wordt landelijk onderzocht. De gemeente Best volgt de landelijke lijn om de veiligheid van alle inwoners te waarborgen. Als blijkt dat zwembaden open kunnen gaan, denken we na over de mogelijkheden in het gebruik, passend binnen de richtlijnen.

Zwemabonnement

Heeft u al een abonnement afgesloten? Dan krijgt u het betaalde bedrag terug. Wij vragen u om hiervoor langs te komen bij het gemeentehuis binnen de openingstijden. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt zich gewoon bij de balie melden. Wilt u ervoor zorgen dat u het volgende meeneemt:

• Het aangekochte zwemabonnement seizoen 2020
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • De bankpas (enkel ter controle van het nummer) waarmee het abonnement betaald is.

Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met John Bor via ons algemene telefoonnummer 14 0499. Of stuur een e-mail naar zwembad@gembest.nl.

We begrijpen dat veel mensen graag weer gebruik maken van het zwembad. Zwemmen is een gezonde en plezierige activiteit en we hopen dan ook dat zwembad De Dolfijn snel open kan. Gezondheid gaat echter boven alles.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS