Recreëren in bossen Joe Mann

Donderdag 23 april 2020

Gelet op de huidige coronamaatregelen, is het beleid zo veel mogelijk thuis te blijven. Een ommetje maken of (zoveel mogelijk alleen) de hond uitlaten kan. Gaat u hierbij de natuur in? Wees dan extra alert. Het is namelijk droog in de natuur. Hierdoor is de kans op een natuurbrand groter. Wilt u wandelen of fietsen in de bossen bij Joe Mann? Kom dan te voet of met de fiets.

Laat de auto thuis

De gemeente Best en Son en Breugel zetten maatregelen in om auto’s bij de bossen te weren. Enerzijds om te voorkomen dat de bossen te massaal bezocht worden. Anderzijds om de bereikbaarheid van de bossen voor hulpdiensten te waarborgen, voor die gevallen dat zij in actie moeten komen.

Geslotenverklaring en parkeerverbod

Concreet geldt daarom met ingang van vrijdag 24 april een parkeerverbod voor de volgende locaties: Sonseweg, Boslaan-Zuid, NCB weg. Voor het grondgebied van Son en Breugel gelden dezelfde regels voor de Bestseweg en de Hoberglaan.
Voor de Joe Mannweg en de parkeergelegenheid geldt een geslotenverklaring; hier zijn auto’s verboden.

De Joe Mannweg is duidelijk met hekken afgesloten. Ook het parkeerverbod ter plaatse en de aangepaste verkeerssituatie is duidelijk aangegeven.

Voor een wandeling of met de fiets bent u nog steeds welkom. Maar voor nu geldt: laat de auto thuis en houd u aan de coronamaatregelen. Samen houden we het veilig!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS