Juist nu hulp nodig?

Donderdag 26 maart 2020

De maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus raken ons vandaag de dag allemaal. De sociale omgeving wordt steeds kleiner. Soms komt ook de vertrouwde hulp niet meer of valt de dagbesteding weg. Maar dat betekent niet dat er niemand meer is, waar u op terug kunt vallen.

Bestwijzer helpt u graag

In Bestwijzer werken LEV (voormalig Wbo), Lumens, MEE, GGzE en veel vrijwilligersorganisaties samen in de ondersteuning van volwassenen en senioren. Ze bieden een luisterend oor of ondersteunen bij praktische zaken, zoals hulp regelen bij het boodschappen doen. Veel mensen willen u graag helpen!

U kunt hiervoor contact opnemen met het infopunt in Bestwijzer: 0499 770110 of infopuntbest@levgroep.nl. Vandaar uit worden de vragen uitgezet. Medewerkers helpen u via telefoon, Skype, WhatsApp en via email. Aarzelt u niet om contact op te nemen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS