Coronavirus: help elkaar!

Woensdag 25 maart 2020

Alleen door er samen de schouders onder te zetten lukt het ons om het Coronavirus het hoofd te bieden. Speciale aandacht vragen we voor de ouderen, kwetsbaren en alleenstaanden in onze Bestse gemeenschap. Probeer daar waar mogelijk om hen te helpen met het doen van boodschappen, bel hen een keer voor wat menselijk contact. We zien al mooie initiatieven ontstaan. Op Facebook zijn op dit moment al twee groepen actief (Hulpgroep Corona Best en Groep van Coronahulp Best e.o.) waarin mensen hulp aanbieden. Ga zo door en zorg voor elkaar!

PleinBest

Ook inwoners die geen Facebook hebben kunnen hulp vragen of aanbieden. Mag of kunt u uw huis niet uit en heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld voor boodschappen of de hond uitlaten? Of kent u ouderen, kwetsbaren of alleenstaanden die hulp nodig hebben? Vraag dan op PleinBest.nl om hulp: voor uzelf of voor iemand anders. Dit kan op de pagina ‘Elkaar helpen’.
Op deze pagina kunt  u ook reageren een hulpvraag, of zelf een hulpaanbod toevoegen.

Maak duidelijke afspraken

Houd u aan de landelijke richtlijnen, ook wanneer u elkaar helpt. Denk eraan om altijd 1,5 meter afstand te houden. Lever de boodschappen voor de deur af en maak duidelijke afspraken wanneer u bijvoorbeeld helpt door het uitlaten van een hond.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS