Coronavirus maatregelen vanaf 9 maart

Dinsdag 10 maart 2020

Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Die algemene hygi├źnemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op advies van het RIVM wordt sinds maandagavond 9 maart 2020 ook opgeroepen om geen handen te schudden.

Informatiebijeenkomsten uit voorzorg geannuleerd

De komende week organiseert de gemeente Best diverse bijeenkomsten met inwoners en (maatschappelijke) organisaties. In verband met de maatregelen en adviezen van het RIVM gaan deze uit voorzorg niet door.

Vragen en informatie

Voor alle vragen en actueel nieuws: Ga naar de website van de Rijksoverheid. Of neem contact op met het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 8.00 en 20.00 uur).

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS