Zwembad De Dolfijn vanaf zaterdag 18 april weer open

Dinsdag 3 maart 2020

Zaterdag 18 april start weer het seizoen voor openluchtzwembad ‘De Dolfijn'. Vanaf dat moment tot en met 6 september kunt u buiten zwemmen. Op maandag 9 maart is de voorverkoop van de abonnementen gestart. Dit kunt u zelf online regelen. Hier vindt u ook de tarieven voor 2020. Regelt u het abonnement toch liever aan de balie in het gemeentehuis? Maak dan tijdig een afspraak.

Openingstijden zwembad

Het zwembad is iedere dag geopend van 10.30 tot 16.00 uur. Maar bij mooi weer kunnen de openingstijden aangepast worden. Voor actuele informatie over de openingstijden kunt u bellen naar het zwembad: (0499) 360 283.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS