Meer inspraakmogelijkheden voor inwoners van Best

Dinsdag 28 januari 2020

De gemeenteraad wil het vergadermodel beter gebruiken en u meer ruimte geven om in gesprek te gaan met de raad. Daarom voerden we met ingang van 1 januari 2020 enkele veranderingen door.

Meer ruimte voor inspraak

Als inwoner kon u al inspreken tijdens de raadssessies en de raadsvergaderingen. Vanaf januari 2020 zijn hier mogelijkheden bijgekomen. Zo kunt u vanaf nu gebruikmaken van ons inwonerspodium, waarbij u in gesprek gaat met de raad over een door u gekozen onderwerp. Daarnaast kunt u bij informatieve sessies aan tafel meepraten met de raad. De raad nodigt u van harte uit gebruik te maken van deze mogelijkheden!

Meer informatie

Bekijk meer informatie over de nieuwe vergadercyclus en de inspraakmogelijkheden. Op deze pagina leest u ook hoe u zich kunt aanmelden voor een van de inspraakmogelijkheden. Heeft u vragen of behoefte aan advies over de meest geschikte manier om met de raad in gesprek te gaan, neem dan contact op met de griffie. Dit is mogelijk via raadsgriffie@gembest.nl of bel 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS