Inloopavond ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Spoorweglaan-Hoofdstraat’

Vrijdag 3 januari 2020

Van 18 december 2019 tot en met 28 januari 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Hoek Spoorweglaan-Hoofdstraat’ ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de realisatie van 43 appartementen en een dienstverleningsruimte op de hoek Spoorweglaan-Hoofdstraat. In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Inloopavond

Op dinsdag 14 januari 2020 van 18.30 tot 19.30 uur organiseren wij een inloopbijeenkomst in de burgerzaal van het gemeentehuis, Dorpsplein 2. Op deze avond kunt u binnenlopen om uw vragen over deze ontwikkeling te stellen. Een medewerker van de gemeente en de initiatiefnemer van de ontwikkeling zijn aanwezig om de vragen te beantwoorden.

Vragen

Heeft u nog vragen over de inloopavond? Dan kunt u contact opnemen met W. Ansems via telefoonnummer 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS