Omwisseling containers

Dinsdag 10 december 2019

Meer dan 10.000 nieuwe restafvalcontainers staan klaar. Tussen 9 december en 1 januari worden de nieuwe containers afgeleverd. U ontvangt hier nog bericht over. De container wordt zo dicht mogelijk bij de voordeur, aan de openbare weg, afgeleverd. U hoeft hier niet voor thuis te blijven. Uw nieuwe container is te herkennen aan de adressticker op de zijkant van de container.

De nieuwe 140 liter container vervangt de kleine emmers voor restafval. In de brief die u ontvangt leest u meer over het inleveren van deze kleine restafvalemmers. Heeft u nu al vragen? Bel dan naar de Servicedesk Afval via het gratis telefoonnummer 0800 243 8246.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS