Compensatie eigen risico zorgverzekering voor lage inkomens

Dinsdag 26 november 2019

Inwoners van Best met een laag inkomen kunnen een tegemoetkoming krijgen voor het eigen risico van de zorgverzekering. Is uw inkomen niet hoger dan 120% bijstandsnorm dan komt u in aanmerking voor deze regeling. Ook uw vermogen telt mee in de afweging. In deze regeling krijgt u de helft van het betaalde eigen risico terug. Dit kan pas vanaf het moment dat u 50% heeft betaald.

Aanvragen

Lees voor u een aanvraag doet de voorwaarden door. Komt u in aanmerking? Dan kunt u het 'aanvraagformulier bijzondere bijstand’ invullen. De gemeente beslist binnen 8 weken na ontvangst van alle stukken of u bijzondere bijstand krijgt.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS