Donderdag 14 november: Informatieavond Zonnepanelenproject De Groene Zone

Dinsdag 22 oktober 2019

Wilt u zelf energie opwekken met zonnepanelen, maar niet gelijk zoveel geld investeren? Met zonnepanelen van De Groene Zone kunt u geld lenen van de gemeente om zonnepanelen te kopen. Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over het project, individueel advies en hulp bij het aanmelden als u mee wilt doen.

Waar is de informatie avond?

Buurthuis Kadans
St. Jozefstraat 1, Best
Donderdag 14 november 19.00 – 21.30 uur

Wilt u erbij zijn?

Meldt u dan uiterlijk 7 november aan door een email te sturen naar duurzaam@gembest.nl. Geef dan ook aan met hoeveel personen u komt. Bezoek de website voor meer informatie over het zonnepanelenproject www.degroenezone.nl.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS