Programmabegroting 2020-2023

Dinsdag 15 oktober 2019

Het college van burgemeester en wethouders heeft de begroting 2020 aangeboden aan de gemeenteraad. Er is geen extra geld nodig voor het sociaal domein, de ingezette bezuinigingsmaatregelen werpen tot nu toe hun vruchten af. De lastenverzwaring voor de inwoners blijft beperkt tot de gebruikelijke indexatie van 1,5%. De afvalstoffenheffing stijgt met ruim 10% vanwege verhoging van de afvalstoffenbelasting en de kosten van de milieustraat. De meerjarenbegroting over vier jaren is sluitend. Dit is een belangrijk uitgangspunt. Ook dit jaar is het college daarin geslaagd.

Op 11 november behandelt de raad de begroting ter besluitvorming.

Interesse?

Bekijk de volledige programmabegroting.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS