Heel Best recyclet beter

Dinsdag 8 oktober 2019

Als u tijdens de nationale recycleweek minimaal drie kapotte (spaar)lampen inlevert op de milieustraat, krijgt u een leuke en leerzame beloning. Natuurlijk kunt u ook andere elektrische apparaten inleveren. De nationale recycleweek loopt van 14 tot en met 21 oktober. 

Recyclen

We hebben met z’n allen steeds meer afgedankte apparaten thuis liggen die niet worden gerecycled. Televisies, telefoons en andere apparatuur worden sneller vervangen en de oude apparaten liggen vaak ergens in huis. Dat is zonde. Tegenwoordig kunnen we 80 tot 90 procent van de apparaten opnieuw gebruiken. Ook bevatten ze goede grondstoffen voor het maken van andere spullen. En dat is goed voor ons milieu!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS