De Slowlane is zo goed als klaar!

Donderdag 26 september 2019

De Slowlane is zo goed als klaar. De Dieze en de Bataweg zijn weer open voor het verkeer. Alleen de aansluiting van De Dieze naar de Terraweg is nog niet open. Het nieuwe fietspad is daar op het moment nog afgesloten, omdat er nog verlichting moet worden aangelegd in de onderdoorgang. In verband met de sociale veiligheid en de verkeersveiligheid blijft het fietspad daarom nog even afgesloten. Deze week inventariseren de bedrijven voor de verlichting wat ze nog moeten doen en wanneer het gereed is. We kunnen dus helaas nog geen precieze datum geven wanneer het fietspad open gaat. We houden jullie op de hoogte!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS