Inspraak op nieuwe Wmo-verordening

Dinsdag 24 september 2019

Nog dit jaar wordt een nieuwe Wmo-verordening aan de gemeenteraad voorgelegd. Aanleiding is de nieuwe eigen bijdrageregeling die de regering heeft vastgesteld. Deze moet worden verwerkt in de lokale Wmo-verordening. Daarnaast is de verordening op een aantal kleine punten verbeterd.

Inzage conceptverordening

Voorafgaand aan de behandeling in de gemeenteraad kunnen inwoners en organisaties opmerkingen of een advies geven over deze conceptverordening. U kunt zich melden bij de balie van het gemeentehuis om de conceptverordening in te zien. Ook kunt u de conceptverordening digitaal bekijken (PDF, 523.3 kB). U kunt tot en met 24 oktober reageren door een e-mail te sturen naar info@gemeentebest.nl.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS