Reconstructie gedeelte wijk De Leeuwerik

Dinsdag 3 september 2019

Een aantal straten in de wijk  krijgen een opknapbeurt. Door de gewijzigde inrichting wordt de omgeving duurzaam, veiliger en aantrekkelijker voor de bewoners en bezoekers.

Wat gaan we doen?

De Leeuwerikstraat, Heilig Hartstraat, Heilig Hartplein en Kerkakkersstraat gaan binnenkort op de schop. Met de opknapbeurt van deze straten wordt een aantal werkzaamheden samengevat. Het oude riool wordt vervangen, er komt nieuwe bestrating, er komen nieuwe lichtmasten en de wijk wordt groener.

Fasering

Om het verkeer zo min mogelijk te belemmeren worden de werkzaamheden in een aantal fasen uitgevoerd. De start van de werkzaamheden is woensdag 4 september. De werkzaamheden worden in maart 2020 afgerond.

Start werkzaamheden fase 1

Woensdag 4 september starten de werkzaamheden aan het oostelijk deel van De Leeuwerikstraat. Doorgaand verkeer is dan tijdelijk niet mogelijk.

Informatie

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met het Ingenieursbureau van de gemeente Best via telefoonnummer 14 0499. Voor vragen over de uitvoering van het werk kunt u contact opnemen met de aannemer, de firma Wetering Infra b.v. uit Heesch.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS