Kabelgoottegels voor laadkabels nu te bestellen

Dinsdag 23 april 2024

U heeft een elektrische auto, maar geen eigen oprit? Omdat het niet is toegestaan om uw laadkabel over de stoep of weg te leggen, is een kabelgoot een slimme oplossing. Dankzij kabelgoottegels ligt de laadkabel van uw elektrische auto namelijk niet op de stoep voor uw huis, maar in de tegels. Zo kunt u toch uw auto op een openbare parkeerplaats opladen. De parkeerplaats blijft voor iedereen toegankelijk.

Kosten en aanleg

U kunt de kabelgoottegels aanvragen via gemeente Best. U betaalt zelf de kosten voor de tegels en aanleg. Bij de beoordeling van uw aanvraag laten wij u weten wat de kosten zijn. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de afstand tussen uw voortuin en de parkeerplaats. Na goedkeuring van uw aanvraag kopen wij de tegels in en leggen deze in de bestaande stoep. U moet uw buren vooraf informeren als u gebruik wilt maken van een kabelgoot. Hiermee is de kans het grootst dat de parkeerplaats bij de kabelgoottegels beschikbaar is, ondanks dat deze niet gereserveerd is voor u.

Heeft u interesse?

Lees hier meer over de kabelgoottegels en of u in aanmerking komt voor het aanvragen van de tegels. Hier staat ook hoe u de tegels bij ons aanvraagt. Heeft u vragen over de kabelgoottegels? Dan kunt u mailen naar het Team Oplaadpunten via: oplaadpunten@gembest.nl.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS