Uw tuin groener, duurzamer en dierenvriendelijk

Dinsdag 19 september 2023

Wilt u uw tuin graag groener maken, uw regenwater hergebruiken of de tuin geschikter maken voor dieren? Maar weet u niet goed hoe? Dan kan een tuinklimaatcoach u hier kosteloos verder in adviseren. Meld u aan voor een tuinklimaatcoach.

Na aanmelding maakt de coach een afspraak voor een bezoek aan uw tuin. Samen bekijken jullie de mogelijkheden en uw wensen. De coach stuurt na afloop een verslag met alle maatregelen die besproken zijn. Hiermee kunt u zelf aan de slag of u huurt een hovenier in.

Van tegel terug naar tuin: Ruil stenen voor bloeiende bollen in Best!

Kijk eens naar buiten en kijk rond in uw tuin. Zijn al die stenen en tegels wel nodig? Laten we samen Best groener kleuren. Lever uw tuintegels in bij de milieustraat en ontvang gratis bloembollen. Voor elke vierkante meter bestrating krijgt u een zakje inheemse, biologische bloembollen.

Wanneer?

Zaterdag 7 en 14 oktober van 10.00-17.00 uur.

Waar?

Milieustraat, De Dieze 26 Best.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS