Oriëntatie op de toekomst

Dinsdag 19 oktober 2021

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Hiermee wordt het nu tijd voor de ‘de Bestse politiek’ om zich grondig te oriënteren op de toekomst. Bestaande en mogelijke nieuwe partijen denken na over de te volgen koers in hun campagnes. Ze zijn bezig met hun verkiezingsprogramma en stellen kandidatenlijsten samen.

Thema's voor de komende vier jaar

De gemeente Best levert hieraan graag een bijdrage. Niet door op de stoel van de politiek te gaan zitten. Wel door Best mee te nemen in de belangrijke maatschappelijke trends die wij zien en de dilemma’s die dat voor een gemeente met zich meebrengt. Dilemma's waarvan wij denken dat het goed is om bewust mee om te gaan in de politieke besluiten na 16 maart. Hiervoor heeft de gemeente Best een document opgesteld. Graag stellen we alle politiek betrokkenen voor om dit document mee te nemen bij het formuleren van de inzet voor de verkiezingen.

Heeft u belangstelling voor dit document? U vindt het hier.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS