Concept Transitievisie Warmte ter inzage

Dinsdag 21 september 2021

De afgelopen maanden informeerden wij u over de Transitievisie Warmte. In 2050 verwarmen wij onze woningen niet meer met aardgas, maar met een duurzame warmte. Hoe we dit gaan bereiken, staat beschreven in de Transitievisie Warmte. Het concept van deze Transitievisie Warmte ligt nu ter inzage van woensdag 22 september tot en met dinsdag 2 november.

Inzage en reactie

De conceptversie van de visie kunt u online bekijken op www.pleinbest.nl/aardgasvrij. Er is ook een geprint exemplaar die u kunt inzien bij de balie op het gemeentehuis. Wilt u reageren op de concept Transitievisie Warmte? Stuur dan een mail naar duurzaam@gembest.nl. Via dit mailadres kunt u ook een afspraak maken om mondeling te reageren. Mail dan uw naam en telefoonnummer, dan nemen wij contact met u op. Of laat uw gegevens achter bij de balie. Reacties verwerken wij in de definitieve versie.

Informatiebijeenkomsten

Samen met Best Duurzaam organiseert de gemeente een of meerdere momenten waarop we u persoonlijk kunnen informeren over de Transitievisie Warmte. De exacte data zijn nog niet bekend. Hou hiervoor de gemeentepagina en PleinBest in de gaten!

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS