Zet in uw agenda: zaterdag 18 september World Cleanup Day!

Dinsdag 24 augustus 2021

Gemeente Best gaat samen met de rest van de wereld de straat op om de buurt zwerfafvalvrij te maken! Het levert een schone en opgeruimde omgeving op en iedereen kan daar een bijdrage aan leveren! Kom ook in actie en doe mee aan ‘s werelds grootste opschoondag op zaterdag 18 september. En draag bij aan een zwerfafvalvrije buurt!

Wie kan meedoen aan de World Cleanup Day?

Iedereen die een steentje bij wil dragen kan tijdens deze opschoondag in actie komen. U mag met uw gezin, de buren, uw collega’s, teamgenoten, klasgenoten of alleen deelnemen aan de World Cleanup Day! Kortom: iedereen is welkom! De gemeente zorgt voor de benodigdheden en opschoonmaterialen (afvalzakken en - houders, afvalgrijpers, veiligheidshesjes, handschoenen) en haalt de volle afvalzakken met zwerfafval weer op. Zo kan iedereen zorgeloos aan de slag!

Dubbele beloning met de Afvalbingo

Neemt u met minimaal 5 mensen deel aan de World Cleanup Day? Dan doet u automatisch mee met de Afvalbingo! Met de Afvalbingo maakt u kans op mooie prijzen (waardecheques) en alle kleine en jonge afvalhelden verdienen een leuk prijsje!

Zwerfafval opruimen & corona

Natuurlijk wordt de World Cleanup Day coronaproof georganiseerd. Met 1,5 meter afstand is het mogelijk om nauw samen te werken voor een schonere omgeving! Uiteraard staat uw gezondheid en die van anderen voorop. De dan geldende RIVM-richtlijnen en veiligheidsadviezen volgen wij natuurlijk op.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor World Cleanup Day kan via www.bit.ly/cleanup-best. Wilt u meer informatie over de World Cleanup Day en/of de Afvalbingo? Wij helpen u graag! Neem een kijkje op de website van de Bries. Of stuur een mail via teamschoon@debries.eu.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS